Trainer Klopp vindt nederlaag van zijn ploeg Liverpool bij Toulouse terecht

Jürgen Klopp vindt de nederlaag van zijn ploeg Liverpool bij Toulouse terecht
Jürgen Klopp vindt de nederlaag van zijn ploeg Liverpool bij Toulouse terechtANP
Liverpool-coach Jürgen Klopp was realistisch na de 3-2-nederlaag donderdag in de Europa League bij het Franse Toulouse. "We verdienden om te verliezen, omdat zij vrijwel alle beslissende duels wonnen", gaf de trainer toe.

"Er waren veel situaties waar we de bal hadden moeten winnen, maar dat niet deden", zei Klopp. Het was de tweede domper op rij voor Liverpool, na het gelijkspel bij Luton Town (1-1) van afgelopen zondag. Toch maakt Klopp zich nog geen zorgen. "Nee, we hebben er alles aan gedaan. Maar het probleem is dat je in een voetbalwedstrijd de beslissende acties moet maken op de juiste momenten. We kunnen niet op deze manier doelpunten tegen krijgen."

Liverpool, dat de zieke Virgil van Dijk en de licht geblesseerde Ryan Gravenberch miste, keek na een uur tegen een 2-0-achterstand aan na treffers van Aron Dønnum en de Nederlander Thijs Dallinga. De Engelsen kwamen nog terug in de wedstrijd via een eigen doelpunt, maar Frank Magri herstelde drie minuten later de marge namens Toulouse. De 3-2 van Diogo Jota viel pas in de laatste minuut.

Liverpool gaat ondanks de nederlaag nog aan de leiding in de groep met 9 punten, 2 punten meer dan Toulouse. Het Belgische Union staat op 4 punten en LASK uit Oostenrijk heeft 3 punten.