Trainer Pascal Jansen moet met Ferencvaros meerdere erkennen in Tottenham Hotspur

Onder meer doelman Guglielmo Vicario bedankt de meegereisde supporters
Onder meer doelman Guglielmo Vicario bedankt de meegereisde supportersSzilard Koszticsak / EPA / Profimedia
Tottenham Hotspur heeft donderdag in hun Europa League-wedstrijd een 2-1 overwinning behaald op Ferencvaros dankzij doelpunten van Pape Sarr en Brennan Johnson.

De Senegalese middenvelder Sarr opende de score in de 23e minuut door te profiteren van een afvallende bal. Hij plaatste een nauwkeurig schot van zijn rechtervoet beheerst in de verre hoek. Kort voor de treffer van Sarr werd een doelpunt van Ferencvaros, waar Pascal Jansen de trainer is, afgekeurd wegens buitenspel, toen de kopbal van Barnabas Varga werd afgekeurd door de grensrechter.

Johnson verdubbelde de voorsprong voor de Engelsen vier minuten na rust met een schot met links van binnen het strafschopgebied. Ferencvaros scoorde in de blessuretijd een troostgoal via Varga, maar het was niet genoeg om Spurs van de overwinning af te houden in hun allereerste wedstrijd ooit tegen een Hongaarse tegenstander.