Antwerp aan de hand van Janssen en Kerk ruim langs Kortrijk: 6-0

Vincent Janssen viert zijn derde goal en zijn eerste hattrick namens Royal AntwerpProfimedia
Vincent Janssen heeft met drie treffers voor een ruime zege van Antwerp op Kortrijk gezorgd. De Belgische landskampioen van coach Mark van Bommel won met maar liefst 6-0. Het is de tweede zege van Antwerp in drie wedstrijden.

Janssen schoot al in de 10e minuut de openingstreffer binnen. Na het eigen doelpunt van Martin Wasinski maakte de Nederlandse spits ook de 3-0 en Gyrano Kerk zorgde ervoor dat het nog voor de rust 4-0 werd.

In de tweede helft ging Antwerp verder. Jansen maakte zijn derde, wat zijn eerste hattrick voor Royal Antwerp betekende. Arbnor Muja, in het veld gekomen voor Jurgen Ekkelenkamp, schoot de 6-0 binnen. Janssen werd daarna gewisseld en Van Bommel haalde ook Kerk naar de kant.