ADO wint ook tweede competitieduel niet na zwakke tweede helft bij Dordrecht

Lorenzo Codutti maakt de 1-1 namens Dordrecht
Lorenzo Codutti maakt de 1-1 namens DordrechtProfimedia
Fans van ADO Den Haag moeten opnieuw langer wachten op hun eerste driepunter van het seizoen. Op bezoek bij FC Dordrecht kwam de ploeg uit de Hofstad niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Daryl van Mieghem schoot zijn ploeg, net als vorige week, in de eerste helft op voorsprong. Dordrecht-doelman Liam Bossin pareert een afstandschot van Jari Vlak totaal verkeerd, waarna Van Mieghem de bal eenvoudig in het doel kan schieten.

ADO speelde een sterke eerste helft, maar wist deze lijn niet door te trekken naar het tweede bedrijf en zag de voorsprong na 67 minuten verdwijnen. Invaller Lorenzo Codutti duikt op in de '16' en puntert de bal kalmpjes achter Tim Coremans voor de gelijkmaker en de einduitslag.

Dankzij het gelijkspel blijft de slechte vorm van ADO aanhouden: de Hagenaren speelden in de eerste speelronde gelijk tegen VVV en wonnen slechts drie van hun laatste zestien KKD-duels, play-offs incluis. Volgende week vrijdag komt FC Volendam op bezoek in Den Haag. FC Dordrecht gaat op bezoek bij Jong AZ.