Cambuur en VVV delen de punten na spektakelstuk in Leeuwarden

Henk de Jong tijdens Cambuur-VVV
Henk de Jong tijdens Cambuur-VVVANP
Middenmoters Cambuur en VVV-Venlo hebben elkaar in de Keuken Kampioen Divisie in een doelpuntrijke wedstrijd in evenwicht gehouden: 3-3. Milan Robberechts tekende in Leeuwarden in de blessuretijd voor de gelijkmaker namens de bezoekers.

Cambuur had binnen tien minuten al een 2-0-voorsprong te pakken na een treffer van Roberts Uldrikis en een eigen doelpunt van Roel Janssen. Martijn Berden en Michalis Kosidis zorgden weer voor een gelijke stand, voordat er een half uur gespeeld was, 2-2.

Uldrikis leek Cambuur in de 88e minuut met zijn tweede treffer alsnog aan de zege te helpen (3-2), maar Robberechts voorkwam dat.

Nummer 7 VVV komt na het gelijkspel op 37 punten, 1 punt meer dan Cambuur. De Friezen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.