FC Dordrecht bezorgt FC Emmen vierde nederlaag op rij in KKD

Ilias Sebaoui viert de 2-1
Ilias Sebaoui viert de 2-1Profimedia
FC Dordrecht is FC Emmen gepasseerd op de ranglijst in de eerste divisie na een 2-1-overwinning in het onderlinge duel. Feyenoord-huurlingen Korede Osundina en Ilias Sebaoui maakte de doelpunten voor de formatie van trainer Michele Santoni.

Dordrecht stijgt door de zege naar de vijfde plaats en heeft nu 33 punten uit twintig wedstrijden. Emmen, dat de vierde nederlaag op rij leed, blijft op 32 punten staan en zakt naar de zevende positie.

Op slag van rust maakte Osundina na een technisch hoogstandje de 1-0, maar door een blunder van Dordrecht-doelman Trevor Doornbusch, bij een vrije trap van Joey Konings, stond het halverwege toch 1-1.

Dordrecht kwam in de tweede helft door een droge knal van Sebaoui weer op voorsprong en hield in het vervolg stand, ook omdat Emmen twee keer de lat raakte.