FC Eindhoven pakt met doelpunt in blessuretijd van Kokcu punt bij Jong Ajax

Jong Ajax viert de 1-0
Jong Ajax viert de 1-0Profimedia
FC Eindhoven heeft verzuimd zich bij de bovenste acht in de Keuken Kampioen Divisie (KKD) te voegen. Dat zijn de plekken die aan het einde van het seizoen recht geven op promotie of play-offs om promotie. Op De Toekomst speelde de ploeg van Willem Weijs met 1-1 gelijk. De thuisploeg kwam zeven minuten voor rust op 1-0 dankzij Jaydon Banel, die scoorde op aangeven van Anass Salah-Eddine. Jong Ajax kent een lastige start van de competitie met voor deze wedstrijd al 20 tegendoelpunten in zes wedstrijden.

Maandagavond bleef de ploeg tegen het verdedigend spelende FC Eindhoven beter op de been, maar een eerste overwinning leverde het niet op. Twee minuten in blessuretijd scoorde Ozan Kokcu de gelijkmaker. Hij schoot een vrije trap achter de debuterende keeper Ramaj. En daarmee kon FC Eindhoven toch een puntje bijschrijven. De Brabanders hebben nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de meeste teams in de KKD. Jong Ajax staat 19e met twee punten.