NAC Breda klimt naar plek vijf na overwinning op Roda JC

NAC Breda naar vijfde plaats na zege op Roda JC
NAC Breda naar vijfde plaats na zege op Roda JCProfimedia
NAC Breda is door de zege op Roda JC naar de vijfde plaats geklommen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van coach Peter Hyballa won in eigen huis met 4-2.

NAC staat net als MVV Maastricht op 56 punten. De Bredanaars kunnen zich opmaken voor de play-offs. Roda JC kan de play-offs niet meer bereiken. De Limburgers staan veertiende met 42 punten.

Elías Már Ómarsson opende de score voor NAC en Ezechiel Banzuzi maakte 10 minuten later de tweede treffer. Niek Vossebelt bracht Roda terug in de wedstrijd, maar NAC ging met 3-1 de rust in door een treffer van Victor Wernersson.

In de tweede helft kwam Roda nog een keer dichterbij. Arjen van der Heide maakte het tweede doelpunt van de Limburgers, maar Sabir Agougil besliste de wedstrijd met een schot van afstand waarmee hij doelman Rody de Boer verraste.