NAC trekt voorsprong over de streep bij uitspelen gestaakt duel met Willem II

NAC heeft in het restant van het zondag gestaakte duel bij Willem II de ruime voorsprong niet weggegevenProfimedia
NAC heeft in het restant van het zondag gestaakte duel bij Willem II de ruime voorsprong niet weggegeven. De Bredanaars van coach Peter Hyballa wonnen de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie uiteindelijk met 4-1.

Het duel was zondag definitief gestaakt na de 51e minuut, nadat scheidsrechter Edwin van de Graaf de wedstrijd voor de tweede keer had moeten stilleggen omdat er voorwerpen vanaf de tribune op het veld waren gegooid. NAC leidde in Tilburg toen met 3-0. De Zweed Patriot Sejdiu had de bezoekers op voorsprong gebracht. De Noor Sigurd Haugen en de Belg Jan Van den Bergh waren daarna nog trefzeker.

Willem II begon de hervatting van het duel voor lege tribunes in Tilburg goed. Thijs Oosting kopte in de 64e minuut uit een voorzet van Niels van Berkel raak. Maar de ploeg van Hyballa herstelde de marge weer. Nadat Van den Bergh al op de lat had gekopt, was nu ook Sejdiu trefzeker. Daarna controleerden de Bredanaars de wedstrijd.