Telstar en De Graafschap spelen gelijk in vermakelijk duel in Velsen-Zuid

Doelpuntenmaker Jesse van de Haar aan de bal voor de Superboeren
Doelpuntenmaker Jesse van de Haar aan de bal voor de SuperboerenCredit: Jan Mulder/Orange Pictures/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia
Telstar en De Graafschap hebben zaterdagavond in Velsen-Zuid de punten gedeeld na een vermakelijk duel in het 777 Stadion.

De thuisploeg kwam via sterspeler Zakaria Eddahchouri al in de zesde minuut op voorsprong. Diezelfde Eddahchouri bepaalde 13 minuten voor tijd de eindstand op 2-2.

Het waren namelijk de bezoekers die met een voorsprong aan de thee gingen door doelpunten voor rust van Jesse van de Haar en Ralf Seuntjens.

Beide teams waren prima begonnen aan het seizoen. De Graafschap staat na tien wedstrijden op 16 punten en bezet de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl Telstar voor de vierde keer op rij gelijkspeelde en met 14 punten uit tien wedstrijden op de zevende plek staat.