Telstar maakt gehakt van MVV in eigen huis en is medekoploper in de KKD

Kaandorp maakte de 2-0 namens Telstar
Kaandorp maakte de 2-0 namens TelstarProfimedia
Telstar heeft zondagmiddag ruim gewonnen van MVV Maastricht. Mede door twee doelpunten van Jayden Turfkuier won de ploegen uit Velsen-Zuid met 4-0. Telstar komt daardoor op tien punten en deelt daarmee de koppositie met De Graafschap.

Turfkruier bracht de thuisplpoeg na dik een kwartier op 1-0 door een mooie volley. MVV was dichtbij de gelijkmaker in de eerste helft, maar kansen van Nabil El Basri en Sven Braken gingen niet in het doel. Na de rust was het eenrichtingsverkeer en liep Telstar er makkelijk overheen. Nadat Braken een omhaal over schoot, scoorde Mees Kaandorp uit de omschakeling. Nog geen tien minuten later maakte Turfkruier er 3-0 van met zijn tweede doelpunt. Het slotakkoord was voor Zakaria Eddahchouri, die een kwartier voor tijd de eindtand bepaalde op 4-0.