Titelrace nog onbeslist, vijfde en zesde play-offtickets naar MVV en VVV

Willem II sleepte de vierde periode in de wacht
Willem II sleepte de vierde periode in de wachtProfimedia
De voorlaatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie leverden tien wedstrijden vrijdagavond 29 doelpunten op. In de titelrace bleef het spannend door de winst van Heracles Almelo en PEC Zwolle. De strijd om de laatste play-offtickets is ook beslist. Die gaan naar MVV en VVV. De vierde periode werd - door de winst van Heracles - nog geen prooi voor Willem II.

NAC BredaHeracles Almelo 0-3

In de voorlaatste speelronde bleef Heracles Almelo in de race voor de titel door een keurige 3-0 uitzege op NAC Breda, dat de wedstrijd met tien man beëindigde. Heracles kan ook overigens ook nog de vierde periode in de wacht slepen.

PEC Zwolle – Roda JC 3-1

PEC Zwolle maakte in eigen huis geen fout en bleef in het spoor van Heracles Almelo, dat na vanavond nog altijd een beter doelsaldo heeft: +59 om +55.

VVV-Venlo – De Graafschap 2-1

In eigen stadion wist VVV-Venlo het zesde en laatste play-offticket in de wacht te slepen. Daan Huisman werd in de extra tijd van de tweede helft matchwinner.

MVV MaastrichtTelstar 2-1

MVV won na twee treffers in de eerste twintig minuten van de wedstrijd van Telstar en daarmee zijn de play-offs definitief veiliggesteld. Telstar ligt eruit en speelt nog één wedstrijd voor de eer.

Willem IIJong FC Utrecht 3-0

Willem II won thuis met 3-0 van Jong FC Utrecht. Het heeft Heracles nog als enige concurrent voor het winnen van de vierde periode

Jong AjaxJong AZ 1-2

De laatste kans om in de race te blijven voor de vierde periode, glipte door de handen van Jong Ajax dat thuis verloor van Jong AZ dat daarmee het linkerrijtje bereikte en bovendien het beste beloften-team van de KKD zal worden.

FC Eindhoven – Helmond Sport 0-1

De 41e Brabantse derby van het KKD-seizoen eindigde in 1-0 overwinning voor Helmond Sport. Jelle Goselink werd één minuut na rust de matchwinner.

FC Den Bosch – Almere City FC 2-2

FC Den Bosch sloot het seizoen voor eigen publiek af met een 2-2 gelijkspel tegen de nummer 3 van de ranglijst, Almere City.

ADO Den Haag – FC Dordrecht 2-2

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen verspeelde ADO Den Haag tweemaal een voorsprong tegen FC Dordrecht dat met het behaalde punt niets opschoot en 19e blijft.

TOP Oss – Jong PSV 1-0

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen won TOP Oss van Jong PSV. Bradly van Hoeven werd na 19 minuten de matchwinner.