Atlético Madrid verspeelt bij Rayo Vallecano punten in de jacht op Barcelona

Ook sterspeler Antoine Griezmann kon Atletico niet aan de overwinning helpen
Ook sterspeler Antoine Griezmann kon Atletico niet aan de overwinning helpenThomas COEX / AFP
Atlético Madrid heeft punten verspeeld in de wedstrijd bij Rayo Vallecano. De ploeg van coach Diego Simeone kwam bij de club uit Madrid niet verder dan 1-1 en raakte zo verder achterop in de achtervolging op het nog foutloze FC Barcelona. Atlético heeft met 12 punten er zes minder dan Barça.

Rayo Vallecano kwam in de eerste helft op 1-0 door een doelpunt van Isi Palazon. Conor Gallagher schoot op aangeven van Alexander Sørloth kort na de rust de gelijkmaker binnen, maar Atlético kwam niet meer tot scoren en speelde voor de derde keer dit seizoen in La Liga gelijk.

FC Barcelona had eerder op de dag met 5-1 gewonnen van Villarreal.