Bellingham met 'Hey Jude' toegezongen na doelpunt tegen Getafe: 'Mijn benen trilden'

Bellingham's 'benen trilden' toen Madrileense fans voor hem zongen
Bellingham's 'benen trilden' toen Madrileense fans voor hem zongenAFP
Jude Bellingham zei dat zijn benen "trilden" toen de fans van Real Madrid hem zaterdag toezongen met het liedje 'Hey Jude' van The Beatles. De middenvelder werd tegen Getafe de man van de wedstrijd toen hij in blessuretijd de 2-1 tegen de touwen schoot.

De international van Engeland scoorde in de 95e minuut van de wedstrijd Real Madrid tegen Getafe in het Santiago Bernabeu. Het was al zijn vijfde goal in vier competitieduels.

"Ik heb nooit zo'n hard geluid in een stadion gehoord, gelukkig was het voor mijn doelpunt", vertelde Bellingham aan Real Madrid TV. "Toen ze aan het einde 'Hey Jude' zongen, kreeg ik kippenvel. Ik wilde gewoon stilstaan en naar ze luisteren. Mijn benen trilden.''

Madrid gaf in de zomer meer dan 100 miljoen euro uit om Bellingham van Borussia Dortmund te kopen en hij heeft dit seizoen in alle vier de wedstrijden in La Liga tot nu toe gescoord. "Hij is buitengewoon," zei Madrid-middenvelder Brahim Diaz na de wedstrijd.

Ancelotti prijst Bellingham

Madrid-trainer Carlo Ancelotti prees Bellingham voor zijn sterke start in de Spaanse hoofdstad. "Zijn kwaliteit verbaast niemand, maar het aantal doelpunten dat hij heeft gemaakt wel," zei Ancelotti, die Bellingham als nummer 10 achter de voorwaartsen opstelt.

Bellingham voegt zich bij een kleine groep spelers die in elk van hun eerste vier wedstrijden in Liga hebben gescoord, waaronder Madrid's all-time recordgoalscorer Cristiano Ronaldo.