Europa League-winnaar Sevilla verliest bij Alavés ook tweede competitieduel

Weer puntenverlies voor Sevilla
Weer puntenverlies voor SevillaANP
Sevilla heeft het bij het begin van het nieuwe voetbalseizoen moeilijk. De winnaar van de Europa League verloor maandag ook de tweede wedstrijd in de Spaanse competitie. Trainer José Luis Mendilibar zag zijn elftal in een spectaculaire ontmoeting met 4-3 onderuitgaan tegen Deportivo Alavés. Sevilla verloor vorig weekeinde al van Valencia (1-2).

Halverwege was het bij Alavés tegen Sevilla al 2-2. Na rust besliste aanvaller Kike García het duel met twee doelpunten: 4-2. De derde treffer van Sevilla, diep in blessuretijd, kwam te laat om een nederlaag te voorkomen.

Naast de twee nederlagen in La Liga verloor Sevilla tussendoor ook de wedstrijd om de Europese Supercup, na strafschoppen van Manchester City.