Girona boekt simpele zege op bezoek bij Sevilla en lijkt vorm weer terug te vinden

Daley Blind speelde weer een prima wedstrijd voor Girona
Daley Blind speelde weer een prima wedstrijd voor GironaProfimedia
Girona heeft een comfortabele 2-0 overwinning geboekt op bezoek bij Sevilla in hun LaLiga speelronde 4 clash op zondag. Ivan Martin en Abel Ruiz verzorgden de doelpunten.

Het verrassingspakket van vorig seizoen, Girona, domineerde vanaf het begin de wedstrijd tegen een zwak Sevilla, dat in vier wedstrijden nog niet gewonnen heeft. Martin opende de score in de 41e minuut met een intikker in het lege doel uit een voorzet van Miguel Gutierrez en Ruiz stelde de punten veilig in de 73e minuut vanaf de strafschopstip na een handsbal in de zestien van Sevilla-aanvaller Isaac Romero.

Daley Blind speelde de hele wedstrijd als linker centrale verdediger en Arnaut Danjuma mocht de tweede helft meespelen. Gabriel Misehouy en Donny van de Beek kwamen niet tot een invalbeurt.

Girona staat nu vierde in LaLiga met zeven punten, vijf achterstand op koploper Barcelona. Sevilla staat tweede van onderen en heeft twee punten.