Girona van Blind, Danjuma en Van de Beek lijdt in Valencia derde nederlaag in een week

Daley Blind in duel met een speler van Valencia
Daley Blind in duel met een speler van ValenciaManuel Bruque / EPA / Profimedia
Girona heeft voor de derde keer in een week verloren. Met Daley Blind en Arnaut Danjuma in de basis en Donny van de Beek als invaller, ging de ploeg van coach Michel met 2-0 ten onder bij Valencia.

Girona verloor zondag van FC Barcelona (1-4) en woensdag in de Champions League van Paris Saint-Germain (1-0). Die laatste nederlaag was pijnlijk. Doelman Paulo Gazzaniga blunderde in de slotminuut bij de tegentreffer.

Tegen Valencia hield Girona lang stand. Luis Rioja opende in de 56e minuut met een van richting veranderd schot de score. Twee minuten later verdubbelde Dani Gómez de voorsprong, ook met een van richting veranderd schot.

Girona, de nummer 3 van vorig seizoen in Spanje, staat nu voorlopig dertiende met 7 punten uit zes wedstrijden.