Griezmann schiet Atlético vanaf elf meter naar late thuiszege op Real Sociedad

Griezmann schoot de winnende strafschop binnen
Griezmann schoot de winnende strafschop binnenAFP
Atlético Madrid heeft dankzij een late benutte strafschop van Antoine Griezmann thuis afgerekend met Real Sociedad, 2-1. Dat betekende de vijfde overwinning op rij voor de ploeg van trainer Diego Simeone. Woensdag versloegen de Madrilenen Feyenoord in de Champions League nog met 3-2.

Door een doelpunt van de Braziliaan Samuel Lino halverwege de eerste helft stond Atlético lange tijd op voorsprong. Aanvaller Mikel Oyarzabal maakte met nog ruim een kwartier te spelen gelijk. In de voorlaatste minuut schoot Griezmann raak vanaf 11 meter.

Atlético blijft door de late zege op 5 punten achterstand van stadgenoot en koploper Real Madrid. Real Sociedad ziet de achterstand op de nummer 4 uit Madrid oplopen tot 4 punten.