Koploper Real Madrid verspeelt voor tweede keer dit seizoen punten in Sevilla

Aitor Ruibal viert zijn prachtige 1-1
Aitor Ruibal viert zijn prachtige 1-1ANP
Real Madrid heeft opnieuw punten verspeeld in Sevilla. De koploper kwam bij Real Betis niet verder dan 1-1. Anderhalve maand geleden speelde Real bij FC Sevilla ook met 1-1 gelijk.

Jude Bellingham zette Real in de 53e minuut, na een fraaie pass van Brahim Díaz achter de verdediging, in de beginfase na rust op voorsprong. Voor de topscorer van La Liga was het alweer zijn twaalfde doelpunt. De gelijkmaker was nog mooier. Verdediger Aitor Ruibal schoot de bal, halverwege de tweede helft, van ver buiten het zestienmetergebied achter doelman Andriy Loenin.

Real Madrid heeft na zestien duels 39 punten. Girona kan zondag de eerste plek overnemen, maar dan moet de club van Daley Blind wel winnen bij nummer 3 FC Barcelona.