Real Madrid staat weer bovenaan in La Liga na zege op Villarreal

Jude Bellingham trof voor de 13e keer doel dit seizoen
Jude Bellingham trof voor de 13e keer doel dit seizoenAFP
Real Madrid heeft dankzij een ruime zege op Villarreal de koppositie in La Liga overgenomen van Girona. Voor eigen publiek won de ploeg met 4-1. Real Madrid leidt met 42 punten uit zeventien duels. Girona volgt op 1 punt. De club van Daley Blind heeft een wedstrijd minder gespeeld en kan maandag de eerste plek weer heroveren in het duel met Alavés.

Jude Bellingham opende in de 25e minuut de score voor de Madrilenen. Nog voor rust verdubbelde Rodrygo de marge. Na rust bracht Villarreal via José Luis Morales de spanning terug. Maar tien minuten later kwam Real Madrid via Brahim Díaz toch weer op voorsprong. Hij schoot na een fraaie solo raak. Luka Modric maakte in de 68e minuut de 4-1.