Lionel Messi scoort twee keer voor groepswinnaar Inter Miami tegen Atlanta United

Lionel Messi heeft nu drie keer gescoord in twee wedstrijden voor Inter Miami
Lionel Messi heeft nu drie keer gescoord in twee wedstrijden voor Inter MiamiProfimedia
Lionel Messi was verantwoordelijk voor twee doelpunten en een assist tijdens de 4-0-overwinning van Inter Miami tegen Atlanta United, gespeeld in het kader van de Leagues Cup.

Nadat hij afgelopen vrijdag als invaller bij zijn debuut met een vrije trap voor de overwinning zorgde, was hij ook bij zijn basisdebuut meteen trefzeker.

Messi, tevens aanvoerder van Inter Miami, werd bij de 1-0 bediend door Sergio Busquets, waarmee hij jarenlang samenspeelde bij Barcelona. Messi raakte eerst nog de paal, maar schoot zijn eigen rebound binnen.

Halverwege de eerste helft werkte Messi een voorzet van Robert Taylor binnen voor de tweede treffer van de wedstrijd. Taylor was zelf verantwoordelijk voor de derde en vierde treffer van Miami.

Atlanta kreeg nog een penalty, maar die werd gemist door Thiago Almada, die zijn landgenoot Messi omhelsde toen de van Paris Saint-Germain overgekomen vedette na 78 minuten werd gewisseld.

Door de overwinning won Miami hun groep in de Leagues Cup, waaraan naast MLS-teams, ook teams uit de Mexicaanse competitie meedoen.