Messi heeft eerste prijs met Inter Miami binnen: Leagues Cup na penalty's gewonnen

Inter Miami viert het winnen van de Leagues Cup
Inter Miami viert het winnen van de Leagues CupAFP
Lionel Messi (36) heeft zaterdag de Leagues Cup gewonnen met Inter Miami. De club versloeg Nashville na strafschoppen (10-9).

Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1. Messi zette Inter Miami in de 24e minuut op voorsprong, maar in de tweede helft maakte Fafa Picault de gelijkmaker voor Nashville. Inter Miami won uiteindelijk de penaltyreeks, na een duel tussen de keepers van beide teams. Het schot van Elliot Panicco van Nashville werd gered door Drake Callender van Inter Miami.

Messi benutte de eerste penalty van de strafschoppenserie. Hij werd na de wedstrijd gehuldigd als beste speler en topscorer van het toernooi. Zijn medespelers tilden hem op en gooiden hun Argentijnse vedette de lucht in. De Leagues Cup is een bekertoernooi voor clubs uit de Amerikaanse en Mexicaanse competitie.