Messi scoort wederom twee keer en helpt Miami naar kwartfinale Leagues Cup

Messi heeft het spelplezier teruggevonden in Miami
Messi heeft het spelplezier teruggevonden in MiamiAFP
Twee doelpunten van Lionel Messi hebben Inter Miami langs FC Dallas geholpen. Na een 4-4-gelijkspel was de ploeg van de Argentijnse superster in de penaltyreeks te sterk en bereikte het de kwartfinale van de Leagues Cup.

Messi scoorde vijf minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd uit een vrije trap en zette daarmee Miami naast Dallas, terwijl het even daarvoor nog met 4-2 achterstand. Het betekende zijn zevende doelpunt in zijn vierde wedstrijd voor de ploeg uit Florida.

De Leagues Cup is een toernooi met Major League Soccer- en Liga MX-teams en kent na 90 minuten spelen bij een gelijke stand geen verlenging, maar direct penalty's.

Messi had Miami in de zesde minuut al op voorsprong gezet na een assist van Jordi Alba.

In de penaltyreeks was Messi verantwoordelijk voor Inters eerste en hij faalde niet. Paxton Pomykal miste voor Dallas en Benjamin Cremaschi maakte de beslissende penalty.