Doelpunt invaller Ousmane Dembele levert Paris St Germain punt op in Reims

Ousmane Dembele bezorgde met zijn goal PSG een punt
Ousmane Dembele bezorgde met zijn goal PSG een puntMatthieu Mirville/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia
Dankzij een doelpunt van invaller Ousmane Dembele in de tweede helft heeft Paris St Germain zaterdag in Reims met 1-1 gelijkgespeeld en daarmee hun ongeslagen reeks in de Ligue 1 voortgezet.

De thuisploeg nam al vroeg een voorsprong toen Junya Ito's slimme voorzet in het strafschopgebied zijn Japanse landgenoot Keito Nakamura bereikte, die prachtig afrondde in de negende minuut.

De ploeg van Luis Enrique ging vol goede moed op zoek naar de gelijkmaker en middenvelder Lee Kang-in kreeg de grootste kans na een scherpe voorzet van Randal Kolo Muani, maar hij kreeg zijn inzet niet langs doelman Yehvann Diouf.

Gelijkmaker

Reims verdedigde in de tweede helft goed om een agressiever PSG op afstand te houden, totdat Dembele in de 65e in het veld kwam voor Desire Doue en drie minuten later de harde voorzet van Joao Neves vanuit een moeilijke hoek binnen kon tikken.