Kampioen PSG walst in eigen huis over Montpellier en zet goede seizoenstart voort

PSG won met 6-0 van Montpellier
PSG won met 6-0 van MontpellierProfimedia
Paris Saint-Germain beleefde een mooie avond en vernederde Montpellier met maar liefst 6-0. De ploeg van Luis Enrique heeft daardoor zes punten uit twee wedstrijden. Bradley Barcola was de grote man met twee doelpunten.

Barcola opende de score al na vier minuten. Na een mooie individuele actie schoot hij de bal via de rechterpaal in het doel. De assist was van de nieuwe Portugees Joao Neves. Hij gaf ook de assist bij de 2-0 na een kwart wedstrijd. Hij speelde de bal in de zestien naar Marco Asensio, die de bal van dichtbij tegen de touwen schoot: 2-0. Dat was ook de ruststand.

Binnen een kwartier drie goals

In de tweede helft ging het helemaal los bij de kampioen. Barcola maakte zijn tweede van de avond op aangeven van Ousmane Dembélé. Nog geen vijf minuten later werd het 4-0. Nuno Mendes gaf de bal aan op opgekomen Achraf Hakimi, die ook een doelpunt op zijn naam schreef. Al na 60 minuten werd het 5-0. Warren Zaire-Emery werd door Dembélé vrijgespeeld in de zestien. Met een mooie actie rondde hij uiteindelijk af. PSG nam wat gas terug en scoorde nog één keer. Invaller Kang-In Lee scoorde op aangeven van Hakimi en bepaalde de eindstand op 6-0.

Zo begon PSG goed aan het seizoen met zes punten uit twee wedstrijden en tien doelpunten voor en één tegen. Zo werd het vertrek van sterspeler Kylian Mbappé al een heel klein beetje vergeten.