Olympique Marseille herovert tweede plaats door gelukkige zege in Lyon

De spelers van Lyon kunnen het niet geloven
De spelers van Lyon kunnen het niet gelovenProfimedia
Olympique Marseille heeft de tweede plaats op de ranglijst in de Franse competitie heroverd van RC Lens. De ploeg uit de Zuid-Franse havenstad won in Lyon met 2-1 door een eigen doelpunt van Malo Gusto in de extra tijd.

Marseille staat door de zege op 67 punten, één meer dan Lens. Paris Saint-Germain gaat aan de leiding met 75 punten. Er zijn nog zes speelronden in de Ligue 1.

Cengiz Ünder had de ploeg uit Marseille vlak voor de rust op voorsprong gebracht. Alexandre Lacazette bracht de thuisploeg op aangeven van Corentin Tolisso op gelijke hoogte. Door een eigen doelpunt van Gusto, net teruggekeerd van blessureleed, in blessuretijd, won Marseille alsnog.