Paris Saint-Germain dankzij twee goals Mbappé en één van Asensio langs Lens

Wat de toekomst ook brenge moge, Mbappé is wel blij met zijn doelpunten
Wat de toekomst ook brenge moge, Mbappé is wel blij met zijn doelpunten AFP
Paris Saint-Germain heeft in de Franse competitie Lens met 3-1 verslagen. Kylian Mbappé nam in het Parc des Princes twee doelpunten voor zijn rekening.

Marco Asensio opende vlak voor rust de score namens PSG. Het was voor de Spanjaard, overgekomen van Real Madrid, zijn eerste doelpunt voor de Franse grootmacht. Een paar minuten na rust verdubbelde Mbappé de voorsprong en in de laatste minuut tekende hij ook voor de 3-0.

Mbappé, wiens toekomst nog onduidelijk is, bracht zijn doelpuntentotaal in de Franse competitie op drie. Vorig weekend scoorde hij ook tegen Toulouse.

Bij Lens viel Stijn Spierings in de rust in. Hij zag zijn ploeggenoot Morgan Guilavogui in de blessuretijd de eer redden.