PSG dient Lille eerste nederlaag toe en is koploper zonder puntenverlies

Edon Zhegrova en Ousmane Dembele in duel
Edon Zhegrova en Ousmane Dembele in duelDENIS CHARLET / AFP
Paris Saint-Germain heeft ook het derde competitieduel van het nieuwe seizoen gewonnen. De ploeg van trainer Luis Enrique won het uitduel met het tot zondag eveneens foutloze Lille met 3-1. Daardoor is de titelverdediger na drie wedstrijden nog de enige ploeg in de Ligue 1 zonder puntenverlies.

De Portugees Vitinha opende in de 33e minuut de score uit een strafschop. Slechts drie minuten later maakte Bradley Barcola de 2-0 na een snelle aanval, waar hij zelf een hoofdrol in had. Edon Zhegrova zorgde nog voor een spannende slotfase met een treffer voor Lille, maar invaller Randal Kolo Muani besliste het duel in blessuretijd.

Olympique Marseille, Nantes, AS Monaco en Lens zijn net als PSG nog ongeslagen, maar speelden al wel een keer gelijk. Daardoor heeft PSG aan kop 2 punten voorsprong op de vier achtervolgers.