PSG neemt met scorende invaller Mbappé na rust afstand van Nantes en vergroot gat

Mbappé viert zijn goal
Mbappé viert zijn goalANP
Paris Saint-Germain is weer een stukje dichter bij de Franse landstitel gekomen. De koploper won de uitwedstrijd tegen Nantes met 2-0.

Lucas Hernandez opende na een uur spelen de score. Kylian Mbappé benutte in de 78e minuut een strafschop. De aanvaller begon, na een hectische week, op de reservebank. Mbappé gaat zijn contract, volgens verscheidende media, niet verlengen en lijkt op weg naar Real Madrid.

Paris Saint-Germain heeft na 22 speelronden een voorsprong van 14 punten op nummer 2 OGC Nice, dat vrijdag met 1-0 bij Olympique Lyon verloor.