Wrexham op 103 punten en dichtbij promotie na spectaculaire zege op Notts County

Wrexham's Jacob Mendy scoort het tweede doelpunt tegen Notts County.
Wrexham's Jacob Mendy scoort het tweede doelpunt tegen Notts County.Reuters
Wrexham heeft maandag een spectaculaire 3-2 thuisoverwinning behaald op Notts County en is daarmee voor het eerst sinds 2008 weer dichtbij een terugkeer in de English Football League.

Notts County en Wrexham stonden beiden op een kleine voorsprong tijdens de wedstrijd vol actie en sensatie, voordat doelman Ben Foster (40) in de blessuretijd een penalty pakte zodat de gastheren stand hielden en de overwinning opeisten dankzij Elliot Lee's (28) winnaar in de 78e minuut.

103 punten

Wrexham, eigendom van Hollywoodsterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney, staat bovenaan in de National League met 103 punten uit 42 wedstrijden, terwijl de nummer twee Notts County 100 punten heeft en één wedstrijd meer heeft gespeeld.

Wrexham, dat zeven punten nodig heeft uit de resterende vier wedstrijden om promotie veilig te stellen, reist zaterdag af naar Barnet. Slechts één team komt in aanmerking voor directe promotie naar League Two.

"We laten ons niet meeslepen. Het is een heel belangrijke overwinning, maar we gaan morgen weer gewoon trainen", zei Wrexham-coach Phil Parkinson.