Aston Villa met invaller Maatsen laat langs West Ham United van Summerville

Jhon Durán was in de 87e minuut de matchwinner voor Aston Villa
Jhon Durán was in de 87e minuut de matchwinner voor Aston VillaJUSTIN TALLIS / AFP
Aston Villa heeft de uitwedstrijd tegen West Ham United succesvol doorstaan. De ploeg uit Birmingham won door een late treffer van invaller Jhon Durán met 2-1. Voor rust scoorden Amadou Onana (Aston Villa) en Lucas Paquetá (West Ham United, penalty).

Villa-trainer Unai Emery liet verdediger Ian Maatsen ruim een kwartier voor tijd invallen. Kort daarvoor kwam de van Leeds United gekomen aanvaller Crysencio Summerville in het veld bij de thuisploeg. Beide spelers werden vrijdag door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Maatsen, overgenomen van Chelsea, had met een voorassist een aandeel in de 2-1 van Durán.

Aston Villa werd afgelopen seizoen vierde in de Premier League en speelt daarom dit seizoen in de Champions League.