Bournemouth zet 0-3-achterstand om in zege op Luton Town, goal Tahith Chong

Tahith Chong maakte namens de bezoekers het eerste doelpunt van de wedstrijd
Tahith Chong maakte namens de bezoekers het eerste doelpunt van de wedstrijdAFP
Bournemouth heeft voor eigen publiek in de competitiewedstrijd tegen Luton Town een 0-3-achterstand omgezet in een 4-3-zege. De Nederlandse aanvaller Tahith Chong maakte namens de bezoekers het eerste doelpunt van de wedstrijd.

Na de treffer van Chong voerden Chiedozie Ogbene en Ross Barkley de voorsprong van Luton nog voor rust op. Bournemouth kwam twintig minuten na rust alweer langszij na doelpunten van Dominic Solanke, Illia Zabarnyi en Antoine Semenyo. Semenyo tekende in de 83e minuut ook voor de 4-3.

Bij Bournemouth bleef Justin Kluivert op de bank, net als Luton-reservekeeper Tim Krul. Chong werd in de 73e minuut gewisseld. Bournemouth is de nummer 13 van de Premier League, Luton staat op de achttiende plaats.