Manchester City blijft zonder puntenverlies in Premier League na winst op Wolves

Erling Haaland was goed voor één doelpunt
Erling Haaland was goed voor één doelpuntAFP
Manchester City heeft ook het zesde duel van dit seizoen in de Premier League gewonnen. De kampioen was in een thuisduel te sterk voor Nottingham Forest (2-0). Die stand stond na 14 minuten al op het scorebord.

Phil Foden opende in de 7e minuut de score en Erling Haaland vierde 7 minuten later zijn 44e doelpunt in 41 competitieduels met City. Nathan Aké mocht na een klein uur invallen bij de laatste winnaar van de Champions League. Ibrahim Sangaré werd in de 56e minuut gewisseld bij de bezoekers. De oud-speler van PSV had toen al een gele kaart gekregen.

City speelde bijna een helft met een man minder. Rodri kreeg in de 46e minuut de rode kaart omdat hij tijdens een opstootje Morgan Gibbs-White bij zijn keel greep.

Luton Town

Luton Town hield een punt over aan het thuisduel met Wolverhampton (1-1). Tahith Chong en Tim Krul bleven op de bank bij de nieuwkomer in de Premier League. Het duel tussen Crystal Palace en Fulham leverde geen treffers op (0-0). Jairo Riedewald kreeg geen speeltijd bij Crystal Palace.