Manchester United en Erik ten Hag dieper in de problemen door nederlaag tegen Palace

Garnacho baalt na een gemiste kans
Garnacho baalt na een gemiste kansAFP
Manchester United is door een nederlaag (0-1) op eigen veld tegen Crystal Palace dieper in de zorgen geraakt. De ploeg van coach Erik ten Hag zakte door de vierde competitienederlaag van dit seizoen naar de tiende plaats in de Premier League.

De enige treffer werd gemaakt door Joachim Andersen. De Deen schoot in de 25e minuut met een volley knap raak uit een voorzet van Eberechi Eze. Dinsdag was ManUnited in de League Cup nog met 3-0 te sterk geweest voor de ploeg uit Londen.

United zette na rust aan voor een zwaar offensief. Bruno Fernandes was met een afstandsschot het dichtst bij de gelijkmaker, maar de bal werd tot hoekschop getikt door doelman Sam Johnstone. Ook Rasmus Højlund was enkele malen dicht bij een doelpunt.