ManUnited wint in Wolverhampton na bizarre slotfase met twee goals in blessuretijd

Kobbie Mainoo (R) na de 3-4
Kobbie Mainoo (R) na de 3-4Profimedia
Manchester United heeft in de Premier League de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers met 4-3 weten te winnen. De ploeg van trainer Erik ten Hag pakte de drie punten na een bizarre slotfase, met twee doelpunten in blessuretijd.

Eerst maakte Pedro Neto namens de thuisploeg de gelijkmaker (3-3), maar de 18-jarige Kobbie Mainoo bezorgde Manchester United alsnog de overwinning.

Door de zege staat Manchester United met 35 punten op de zevende plaats in de competitie, 1 punt achter West Ham United. Beide ploegen nemen het zondag tegen elkaar op.