Nottingham Forest pakt volle winst dankzij foutje van Crystal Palace-doelman

Chris Wood viert zijn 1-0
Chris Wood viert zijn 1-0Carl Recine / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Nottingham Forest-spits Chris Wood heeft maandag dankbaar gebruik gemaakt van een fout van Crystal Palace-doelman Dean Henderson om zijn ploeg een nipte 1-0 overwinning te bezorgen, waardoor de bezoekers nog steeds zonder overwinning zijn.

Forest kwam 20 minuten in de tweede helft op voorsprong toen Wood's lage uithaal vanaf 25 meter Henderson passeerde. De keeper kreeg nog wel een laf handje tegen de bal, maar de bal draaide langs hem heen het net in.

Statistieken
StatistiekenFlashshare

Palace raakte twee keer het houtwerk, maar creëerde in feite weinig in een wedstrijd waarin de op één na beste verdediging in de competitie tegenover de slechtste aanval stond, met een schamele vijf doelpunten voor de Londense club in hun acht wedstrijden tot nu toe.

Forest, dat het zonder trainer Nuno Espirito Santo moest stellen vanwege een schorsing, steeg naar de achtste plaats op de ranglijst met 13 punten uit acht wedstrijden, terwijl Palace wegkwijnt op de achttiende plaats, nog steeds zonder overwinning en drie schamele punten.