Pochettino baalt van gemiste kansen Chelsea na nieuwe domper

Mauricio Pochettino tijdens Wolves-Chelsea
Mauricio Pochettino tijdens Wolves-ChelseaProfimedia
Trainer Mauricio Pochettino van Chelsea baalde na afloop van de nederlaag bij Wolverhampton Wanderers (2-1) van de gemiste kansen door zijn ploeg. "Deze competitie doet je pijn als je niet scherp genoeg bent voor het doel", wist de 51-jarige Argentijn.

"We zijn erg teleurgesteld, omdat ik denk dat we meer hadden verdiend", zei Pochettino bij Sky Sports. "We creëerden kansen, daarom is dit zo tegenvallend. We kregen een treffer tegen na een paar corners en het werd erg lastig."

De coach gaf aan dat de gemiddelde leeftijd van zijn selectie mogelijk een rol speelt bij de matige resultaten van de nummer 10 van Engeland. "We zijn jong, het is een jong team. We hebben spelers die voor het eerst in de Premier League spelen. Zij moeten zich aanpassen. Het gaat om vertrouwen en kwaliteit", aldus de trainer.

De statistieken
De statistiekenFlashshare

Sterling

De grootste kans van de wedstrijd in Wolverhampton was voor Raheem Sterling. De Engelse international van Chelsea ging na ongeveer een half uur bij een 0-0-stand met twee ploeggenoten op keeper José Sá af. In plaats van een vrije teamgenoot te laten scoren, schoot hij zelf de bal tegen de doelman aan.

Mario Lemina maakte vervolgens in de 51e minuut de openingstreffer voor Wolves, waarna Matt Doherty in de blessuretijd de voorsprong verdubbelde. Christopher Nkunku deed daarna nog wat terug. Het was alweer de vierde nederlaag op een rij in een uitwedstrijd voor Chelsea.