Portugees Diogo Dalot bezorgt Manchester United late zege bij Sheffield United

Diogo Dalot (R) viert de 1-2
Diogo Dalot (R) viert de 1-2AFP
Manchester United heeft in de Premier League een moeizame zege behaald. Trainer Erik ten Hag zag zijn elftal pas laat afstand nemen van Sheffield United, dat pas 1 punt heeft: 1-2.

De Portugees Diogo Dalot maakte een kwartier voor tijd het winnende doelpunt. Manchester was voor rust al een keer op voorsprong gekomen dankzij Scott McTominay. De Schot zorgde er twee weken geleden met twee treffers in blessuretijd voor dat Manchester ternauwernood Brentford versloeg (2-1).

Sheffield was in de 34e minuut langszij gekomen dankzij een benutte strafschop van Oliver McBurnie.

Volgende week

Manchester United, dat volgende week zondag kampioen Manchester City ontvangt, steeg naar de achtste plaats met 15 punten. Koploper Manchester City heeft 21 punten.