Ten Hags Man United komt niet verder dan 0-0 gelijkspel bij Aston Villa

Manchester United speelde met 0-0 gelijk bij Aston Villa
Manchester United speelde met 0-0 gelijk bij Aston VillaNick Potts/PA Images/Profimedia
Manchester United heeft zondag met 0-0 gelijkgespeeld bij Aston Villa in een Premier League-wedstrijd die in het teken stond van de speculaties over de toekomst van de onder vuur liggende tainer Erik ten Hag.

Door het gelijkspel gaat de ploeg van Unai Emery als vijfde de interlandperiode in met veertien punten na zeven wedstrijden, terwijl United wegkwijnt op de veertien plaats met acht punten en nog steeds op zoek is naar de derde overwinning van het seizoen.

Bij de bezoekers verschenen voormalig Ajacieden André Onana, Noussair Mazraoui en Christian Eriksen aan de aftrap. Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee en Antony kwamen na rust binnen de lijnen vanaf de reservebank.

De spelersbeoordelingen van Flashscore
De spelersbeoordelingen van FlashscoreFlashsha.re

United-aanvoerder Bruno Fernandes had de beste kans van de wedstrijd voor beide teams, toen hij in de 68e minuut een vrije trap van buiten het strafschopgebied uiteen zag spatten op de lat liet. Antony miste vervolgens het doel met de rebound, ondanks dat Emiliano Martinez uit zijn doel stond.

United's slechte start van het seizoen heeft Ten Hag weer in de schijnwerpers gezet en de gehele leiding van het team (mede-eigenaar Jim Ratcliffe, CEO Omar Berrada, sportief directeur Dan Ashworth en technisch directeur Jason Wilcox). Zij waren aanwezig op Villa Park in wat volgens velen een cruciale wedstrijd was voor de toekomst van de trainer.