Tottenham Hotspur herpakt zich na verloren derby en wint van Flekken en Van den Berg

Heung-Min Son en James Maddison wonnen met de Spurs.
Heung-Min Son en James Maddison wonnen met de Spurs.Marc Atkins / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Tottenham Hotspur heeft na de nederlaag in de derby tegen Arsenal (0-1) in de Premier League wel gewonnen van Brentford. De Londenaren kwamen al in de eerste minuut op achterstand door een treffer van Bryan Mbeumo, maar stelden daarna orde op zaken: 3-1.

Dominic Solanke, Brennan Johnson en James Maddison scoorden voor Tottenham, waar verdediger Micky van de Ven een basisplaats had en kort voor rust een gele kaart kreeg. Mark Flekken verdedigde het doel bij Brentford en verdediger Sepp van den Berg deed ook het gehele duel mee.

De statistieken.
De statistieken.Flashscore

Maatsen en Tete basis

Aston Villa won met 3-1 van Wolverhampton Wanderers. Ian Maatsen kwam na rust in de ploeg bij Villa, Lamare Bogarde bleef op de bank. Aston Villa staat met 12 punten uit vijf duels op de derde plek.

Fulham tegen Newcastle United eindigde eveneens in 3-1. Kenny Tete begon bij Fulham als rechtsback en werd bestraft met geel.