Tottenham krijgt nieuwe klap door verlies op eigen bodem tegen Brentford

Tottenham krijgt nieuwe klap door verlies op eigen bodem tegen BrentfordProfimedia
Brentford deelde de volgende tik uit aan Tottenham Hotspur zaterdagmiddag. Ze kwamen nog vroeg op voorsprong, maar gaven het compleet weg en verloren met 3-1 van The Bees.

In de zevende minuut maakte Harry Kane een schitterende goal uit een vrije trap. Oliver Skipp werd op ongeveer 25 meter van de goal neergelegd, waarna de spits de bal vol in de kruising schoot. Twee minuten voor rust kreeg Danjuma Groeneveld kopte de Nederlander net naast. Heung-Min Son kreeg een minuut later ook nog een grote kans. De Zuid-Koreaan kapte zich vrij, maar zijn schot werd gekraakt. Het bleef dus bij 1-0 in de rust in het voordeel van de Spurs.

Spurs geeft het weg in de tweede helft

In de tweede helft kwam Brentford goed uit de startblokken en dat resulteerde na vijf minuten tot de gelijkmaker. Bryan Mbeumo pakte vanaf de rechterkant van de zestien naar binnen en schoot de bal in de verre hoek: 1-1. Diezelfde Mbeumo kreeg ook de kans op de 1-2. Vanaf de rand van de zestien volleerde hij de bal en schoot knap op doel, maar wel recht in de handen van keeper Fraser Forster. Net na het uur was het nu wel raak voor de spits van Kameroen. Hij kreeg een steekpass vanaf de rechterkant, sneed naar binnen en ronde koelbloedig af in de verre hoek. Zo kwamen The Bees op 1-2. Drie minuten voor tijd werd de wedstrijd in het slot gegooid. Yoanne Wissa stond aan het einde van de aanval om in een leeg goal in te schieten: 1-3. Dat was tevens de eindstand.

Brentford komt door de overwinning op één punt van de Spurs en kunnen nog Europees voetbal halen.