Villa breidt reeks ongeslagen wedstrijden uit naar zes dankzij zege op Craven Cottage

Villa viert de goal van Rogers
Villa viert de goal van RogersČTK / imago sportfotodienst / Pedro Soares / SPP
Aston Villa heeft zaterdag op Craven Cottage Fulham met 3-1 verslagen in een zeer vermakelijke wedstrijd waarin de thuisploeg een strafschop miste en beide teams een rode kaart kregen.

Fulham kwam na vijf minuten op voorsprong via Raul Jimenez, maar Villa kwam vier minuten later op gelijke hoogte nadat een schot van Morgan Rogers een vervaarlijke afbuiging kreeg. Andreas Pereira zag zijn strafschop vervolgens gered worden en de ploegen stonden bij de rust gelijk.

Een kopbal van Ollie Watkins zette Villa vlak voor tijd op voorsprong en het ging van kwaad tot erger voor Fulham, want eerst werd Joachim Andersen van het veld gestuurd en daarna knalde Issa Diop de bal in zijn eigen doel.

Villa had weinig moeite om hun voorsprong vast te houden en hun ongeslagen reeks van zes competitiewedstrijden uit te breiden, ondanks een late rode kaart voor Jaden Philogene. Door de overwinning staan ze nu vierde met 17 punten, terwijl Fulham negende staat met 11 punten.