Wolves dankzij twee doelpunten in blessuretijd in eigen huis voorbij Spurs

Mario Lemina scoorde de 2-1
Mario Lemina scoorde de 2-1Profimedia
Tottenham heeft opnieuw punten verspeeld in de Premier League. Uit bij de Wolves werd het 2-1, afgelopen speelronde werd verloren van Chelsea. De bezoekers stonden na drie minuten al op voorsprong. Brennan Johnson schoot van dichtbij raak op aangeven van Pedro Porro. Voor Johnson was het zijn eerste competitiedoelpunt voor de Spurs en die 0-1 stand bleef heel lang op het scorebord van Molineux Stadium staan.

De gastheren forceerden in de blessuretijd van de tweede helft echter de terechte gelijkmaker, al hadden de Spurs een paar minuten eerder een goede kans op de 0-2 via Giovani Lo Celso. Zijn schot werd echter door Jose Sa knap uit de rechterhoek getikt.

Die ‘misser’ bleek een dure, want de thuisploeg ging er met de volle winst vandoor dankzij een doelpunt in de achtste minuut van de blessuretijd. Pablo Sarabia wist in het strafschopgebied Mario Lemina te vinden, die de bal beheerst in de linkerbenedenhoek schoof.

Uit de degradatiezone

Tottenham blijft na twee nederlagen op rij steken op 26 punten en een tweede plek. Liverpool en Arsenal kunnen de Spurs nu passeren. Manchester City staat bovenaan met ook 27 punten, maar komt nog in actie bij Chelsea. De Wolves stijgen door hun spectaculaire zege naar de 12e plek en laten de degradatiezone voorlopig achter zich.