AC Milan-aanvaller Luka Jovic twee duels geschorst na rode kaart voor slaande beweging

Jovic moet eraf met rood
Jovic moet eraf met roodAFP
AC Milan-aanvaller Luka Jovic is voor twee duels geschorst na zijn rode kaart tijdens de verloren wedstrijd bij Monza (4-2). De Serviër werd zondag weggestuurd na een slaande beweging richting een tegenstander.

Jovic mist door de schorsing de competitiewedstrijden tegen concurrent Atalanta en Lazio. Milan staat op de derde plaats in de Serie A, Atalanta is de nummer 4. Lazio bezet de achtste plaats.

Jovic zag tegen Monza rood in de 52e minuut bij een 2-0-achterstand. Milan trok met tien man de stand gelijk, maar verloor uiteindelijk door twee treffers in blessuretijd.