AC Milan blijft nog enigszins in de buurt van Juve na 3-2 zege bij Frosinone

Invaller Luka Jovic bezorgt AC Milan zege bij Frosinone
Invaller Luka Jovic bezorgt AC Milan zege bij FrosinoneANP
AC Milan heeft dankzij een late treffer van invaller Luka Jovic met 3-2 gewonnen bij Frosinone. De ploeg van coach Stefano Pioli kwam terug van een 2-1-achterstand en blijft met de zege nog enigszins in de buurt van koploper Internazionale en nummer 2 Juventus.

Milan staat op 49 punten. Dat zijn er vijf minder dan Inter en vier minder dan de club uit Turijn. Inter ontvangt zondag Juventus.

Olivier Giroud had Milan, dat begon met Tijjani Reijnders in de ploeg, in de 17e minuut op voorsprong gebracht. Frosinone kwam enkele minuten later weer gelijk. Matías Soulé benutte een strafschop na hands.

Tweede helft

In de tweede helft zorgde Luca Mazzitelli voor de 2-1 voor de thuisploeg, maar Matteo Gabbia kopte kort daarop de gelijkmaker binnen. Reijnders was toen al gewisseld. Jovic, net een minuut in het veld, slaagde er in de 81e minuut niet in bij een voorzet raak te koppen. De bal viel daarna recht voor zijn voeten, waarop de Serviër wel hard raak schoot.