AC Milan boekt ondanks eerste treffer Perr Schuurs voor Torino ruime zege

Schuurs scoorde de 1-1
Schuurs scoorde de 1-1AFP
AC Milan heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg van de Nederlandse middenvelder Tijjani Reijnders versloeg Torino met 4-1. Perr Schuurs maakte de treffer voor de bezoekers.

Net als tijdens het eerste duel met Bologna (2-0-zege) stond Reijnders in de basis bij Milan. De van AZ overgekomen speler zag in de 33e minuut Christian Pulisic zijn tweede doelpunt in twee wedstrijden maken. Schuurs trok 3 minuten later de stand weer gelijk met zijn eerste doelpunt in de Serie A. De oud-Ajacied schoot uit de draai raak.

Milan vond vervolgens voor rust nog tijd om uit te lopen naar 3-1. Olivier Giroud benutte een strafschop na een handsbal, waarna Theo Hernández met een fraaie stift scoorde. Na een overtreding van Schuurs op Rafael Leão schoot Giroud 20 minuten na rust ook zijn tweede penalty binnen voor zijn derde doelpunt dit seizoen (4-1).

AS Roma

AS Roma wist ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen niet te winnen. De formatie van de Italiaanse hoofdstad ging op bezoek bij Hellas Verona met 2-1 onderuit.

Ondrej Duda en Cyril Ngonge bezorgden Verona een 2-0-voorsprong, voordat Houssem Aouar wat terugdeed namens AS Roma. Verona-verdediger Isak Hien kreeg in de 82e minuut rood. Rick Karsdorp viel na rust in bij AS Roma, waar trainer José Mourinho nog ontbrak vanwege een schorsing.