AC Milan maakt geen fout tegen Frosinone

AC Milan maakt geen fout tegen FrosinoneProfimedia
AC Milan heeft de topploegen in de Serie A in het zicht gehouden. Het elftal van Oranje-international Tijjani Reijnders was in het eigen stadion met 3-1 te sterk voor middenmoter Frosinone.

Met de zege komt nummer 3 AC Milan op 29 punten. Koploper Juventus, dat vrijdag al met 2-1 won bij Monza, heeft 33 punten. Internazionale staat op 32 punten, maar speelt zondag nog een uitwedstrijd bij Napoli.

Milan verloor dinsdag thuis nog het Champions League-duel met Borussia Dortmund met 3-1, maar hoefde zich tegen Frosinone weinig zorgen te maken. Luka Jovic opende de score in de 43e minuut, waarna Christian Pulisic na rust met een fraaie treffer de voorsprong verdubbelde. De Amerikaan werd met een verre uittrap gevonden door keeper Mike Maignan, waarna hij koelbloedig de 2-0 binnenschoot.

AC Milan-verdediger Fikayo Tomori leek de wedstrijd te beslissen, voordat Marco Brescianini in de 82e minuut nog wat terugdeed namens de bezoekers, 3-1. Reijnders werd 3 minuten voor de tegentreffer gewisseld.