AC Milan zet opmars richting top Serie A voort met eenvoudige zege tegen Lecce

AC Milan zet opmars richting top Serie A voort
AC Milan zet opmars richting top Serie A voortČTK / imago sportfotodienst / IMAGO / Profimedia
AC Milan heeft zijn opmars in de Serie A voortgezet. De ploeg van coach Paulo Fonseca won eenvoudig met 3-0 van Lecce. Milan heeft door de zege evenveel punten (11) als koploper Torino, dat zondag Lazio ontvangt.

Álvaro Morata opende in de 38e minuut met een kopbal de score voor de thuisploeg, waar Tijjani Reijnders de hele wedstrijd speelde. Daarna ging het snel. Theo Hernandez maakte op aangeven van Rafael Leão drie minuten later de tweede treffer. Nog twee minuten later zorgde Christian Pulisic ervoor dat Milan met een comfortabele 3-0-voorsprong de rust in kon.

Na rust scoorden beide ploegen niet meer. Milan eindigde het duel nog met tien spelers, nadat invaller Davide Bartesaghi na een te harde tackle met rood werd weggestuurd.