Dean Huijsen scoort voor AS Roma in ruime overwinning in Stadio Olimpico op Cagliari

Dean Huijsen scoorde de 4-0
Dean Huijsen scoorde de 4-0AFP
AS Roma raakt steeds beter in vorm in de aanloop naar de wedstrijden in de Europa League tegen Feyenoord. De club won ook de derde wedstrijd onder coach Davide De Rossi. Tegen Cagliari werd het in het Stadio Olimpico 4-0. Dean Huijsen maakte zijn eerste doelpunt voor Roma.

Roma stijgt door de zege met 38 punten naar de vijfde plaats. Atalanta staat met 39 punten vierde, een plaats die voor volgend seizoen recht geeft op het spelen van Champions League.

Lorenzo Pellegrini opende de score al in de 2e minuut voor Roma, waar Rick Karsdorp de hele wedstrijd speelde en Huijsen op de bank begon. Paulo Dybala maakte er zo'n twintig minuten later op aangeven van Pellegrini 2-0 van. In de tweede helft scoorde Dybala opnieuw, nu vanaf de strafschopstip. De ingevallen Huijsen kopte kort daarop uit een corner de 4-0 binnen.