Denzel Dumfries scoort in slotfase en bezorgt Inter een punt op bezoek bij Monza

Dumfries viert zijn late gelijkmaker
Dumfries viert zijn late gelijkmakerGabriel BOUYS / AFP
Denzel Dumfries heeft Internazionale voor een nederlaag behoed. De 28-jarige international tikte in de slotfase de gelijkmaker binnen in het duel met Monza. De landskampioen in Italië speelde bij Monza daardoor 1-1.

Inter komt door het gelijkspel op 8 punten, evenveel als Juventus en Torino. Napoli dat eerder op de dag met 4-0 won bij Cagliari, gaat aan de leiding met 9 punten.

Bij Inter speelde Stefan de Vrij de hele wedstrijd. Coach Simone Inzaghi bracht Dumfries in de tweede helft in de ploeg. In de slotfase kopte Dany Mota de thuisploeg uit een voorzet van Armando Izzo op voorsprong. Dumfries prikte in de 88e minuut de gelijkmaker binnen.